Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over mij

Mijn naam is Hans de Haan (1952). Ik heb fiscaal recht gestudeerd in Leiden. Daarna ben ik in diverse functies in de fiscaliteit werkzaam geweest. Ik ben begonnen als inspecteur bij de Belastingdienst. Na tien jaar stapte ik over naar het bedrijfsleven als fiscalist bij het toenmalige KPN. Na weer ongeveer tien jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en werd belastingadviseur bij KPMG Meijburg & Co. Na daar ruim elf jaar werkzaam te zijn geweest ben ik sinds 1 augustus 2010 als zelfstandig belastingadviseur gevestigd. Daarnaast ben ik sinds november 2015 als adviseur verbonden aan

Red the Network in 's-Hertogenbosch.

Van 2005 tot en met 2017 was ik docent bij de capaciteitsgroep Fiscaal Recht van de Juridische Faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ik gaf daar les in de vakken Inkomstenbelasting en Loonbelasting. Verder heb ik vele jaren les gegeven bij instituten als NOB, SOB, Sdu en PAOB. Met mijn lesgevende activiteiten ben ik echter eind 2017 gestopt.

Tenslotte: ik vind het ook nog leuk om te schrijven. Ik ben als annotator verbonden aan NTFR (Nederlands Tijdschrift voor Fiscaal Recht) en aan FutD (Fiacaal up to Date). Daarnaast heb ik diverse publicaties op mijn naam staan.

U ziet het, ik ben van vele markten thuis en zou mijn deskundigheid en ervaring graag in uw voordeel aanwenden.

Ik houd praktijk aan huis:

Linnaeusstraat 25

3172 VW Poortugaal

De ervaring leert echter dat het efficiƫnter is als ik u bezoek. Dan weten we zeker dat alle benodigde stukken en paperassen onder handbereik zijn.

Verdere contactgegevens:

telefoon: 06-31763093

e-mail: [email protected]